Diamond Table Brick

Betreed het rijk van dit fascinerende meesterwerk en laat je betoveren. Het vat de essentie van een leven vol weelde samen en roept vragen op over onze verlangens en de grenzen van verwennerij.

Over dit kunstwerk

De Diamond Table Brick is een prachtig kunstwerk dat weelde uitstraalt en tot de verbeelding spreekt. Deze op maat gemaakte creatie toont een harmonieuze mix van luxe elementen, elk zorgvuldig gekozen om een gevoel van intrige en fascinatie op te roepen.

In de kern staat een fles Jack die trots een gevoel van verfijnde verwennerij uitstraalt. Deze iconische whisky staat voor tijdloze verfijning en een voorliefde voor het buitengewone.

Daarnaast ligt een schat aan culinaire hoogstandjes te wachten. De fijnste kaviaar, een juweel van de zee, glinstert uitnodigend en biedt een symfonie van smaken die het gehemelte verrukken. De delicate parels symboliseren exclusiviteit en culinair meesterschap.

Een onverwachte draai aan het tafereel is de discrete aanwezigheid van een replica van een kilo cocaïne, die uitnodigt om na te denken over de allure en de gevaren van verboden genoegens. Het dient als een tot nadenken stemmend symbool van maatschappelijke complexiteit en het najagen van verleiding.

De compositie wordt gecompleteerd door de legendarische Cohiba-sigaren, die een sfeer van verfijning en vakmanschap uitstralen. Hun zachte en rijke aroma weeft een verhaal van verwennerij en de viering van de fijnere momenten van het leven.

Dit opmerkelijke kunstwerk weerspiegelt het ontwerp van de originele Diamond Table, met zijn zorgvuldig vervaardigde frame gemaakt van een massief blok epoxy. De glanzende afwerking van het frame straalt een aura van verfijning en exclusiviteit uit, waardoor de allure van de objecten die het omsluit nog verder wordt versterkt.

Het overstijgt conventionele grenzen en nodigt kijkers uit om de wereld van luxe, decadentie en contemplatie te verkennen.

Betreed het rijk van dit fascinerende meesterwerk en laat je betoveren. Het vat de essentie van een leven vol weelde samen en roept vragen op over onze verlangens en de grenzen van verwennerij.

Financiële oplossingen

Laat ons weten waarbij wij jou kunnen helpen.

Huur-koop formule

Koop het kunstwerk via jouw vennootschap volgens een fiscaal interessante formule.

Aankoop

Koop dit kunstwerk op een eenvoudige manier. Ons team levert het werk aan huis.

Alle oplossingen

Ontdek alle mogelijkheden die aangeboden worden door Vision XR Gallery

Vrijblijvend meer info

Laat jouw gegevens achter en we nemen eerstdaags contact op met je.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan