FORTUNE PROSPERITY LONGEVITY – 福祿壽

“Fortune Prosperity Longevity” is een voortzetting van Stevie’s Mickey-serie, die voor het eerst werd geïnspireerd door zijn vorige solotentoonstelling “Exploration of Mickey” in Manhattan, NY in 2021. Het kunstwerk toont een speelse weergave van Mickey, naast Daffy en Goofy, met de Kantonese tekst “福祿壽”, wat zich vertaalt naar “fortuin, voorspoed, lang leven”.

Over dit kunstwerk

“Fortune Prosperity Longevity” is een voortzetting van Stevie’s Mickey-serie, die voor het eerst werd geïnspireerd door zijn vorige solotentoonstelling “Exploration of Mickey” in Manhattan, NY in 2021. Het kunstwerk toont een speelse weergave van Mickey, naast Daffy en Goofy, met de Kantonese tekst “福祿壽”, wat zich vertaalt naar “fortuin, voorspoed, lang leven”. Dit specifieke werk haalt inspiratie uit Stevies grootvader, een Chinese immigrant in Canada, en het gebruik van Kantonese tekst in plaats van de gebruikelijke Engelse citaten in Stevies andere werken is een eerbetoon aan zijn erfgoed. Het kunstwerk, gemaakt met acrylverf, hars en gevonden voorwerpen, is visueel opvallend en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

De kunst van Stevie Chow nodigt ons uit om ons leven ten volle te leven. Met acrylverf, hars en gevonden voorwerpen zijn zijn grootschalige schilderijen fascinerend en dienen ze als een visuele herinnering aan het belang van het nastreven van voldoening. Als autodidactisch kunstenaar is het werk van Stevie geïnspireerd op zijn jeugd, die werd gekenmerkt door een geest van onderzoek en nieuwsgierigheid naar wat het leven echt bevredigend maakt.

Sinds hij het bedrijfsleven verliet om zijn passie na te jagen, heeft Stevies kunst de aandacht getrokken van invloedrijke ondernemers in de Verenigde Staten, wat leidde tot twee succesvolle solotentoonstellingen in New York en bijna een miljoen dollar aan veilingen voor het goede doel aan het einde van 2021. Ondanks het feit dat hij in 2022 worstelde met drugsmisbruik, is Stevie tevoorschijn gekomen met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en een nieuwe collectie werken die zijn voortdurende groei en ontwikkeling als kunstenaar laten zien.

Dimensies122 x 183 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Financiële oplossingen

Laat ons weten waarbij wij jou kunnen helpen.

Huur-koop formule

Koop het kunstwerk via jouw vennootschap volgens een fiscaal interessante formule.

Aankoop

Koop dit kunstwerk op een eenvoudige manier. Ons team levert het werk aan huis.

Alle oplossingen

Ontdek alle mogelijkheden die aangeboden worden door Vision XR Gallery

Vrijblijvend meer info

Laat jouw gegevens achter en we nemen eerstdaags contact op met je.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan