Onze galerijen

Vision XR Gallery is jouw vertrouwde adviseur voor unieke moderne kunstwerken, vervaardigd door gerenommeerde internationale kunstenaars.

De Haan

De galerie in het stadscentrum van De Haan vertegenwoordigt de allereerste vestiging van Vision XR Gallery, officieel geopend in oktober 2020. De showroom is gemakkelijk bereikbaar, met een ruime parkeergelegenheid en een tramhalte aan de overkant van de straat. Hier kun je een mooie selectie moderne kunst, pop-art en urban art ontdekken, exclusief gemaakt door onze huiskunstenaars, waaronder Edery, Spark & Chow.

Het interieur is voor de opening volledig gerenoveerd en straalt een moderne en gastvrije look & feel uit. Bij binnenkomst in de galerie springt de ruime omgeving meteen in het oog, naast de helderheid die wordt gecreëerd door het natuurlijke licht in combinatie met de vele spots. De witte muren en het witte plafond dragen verder bij aan de strakke en moderne uitstraling.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan