Gentlemen Diamond Table

Dit unieke meesterwerk belichaamt extravagantie en vakmanschap. Een symfonie van weelde en stijl, deze tafel is niet zomaar een meubelstuk; het is een statement van luxe en exclusiviteit.

Over dit kunstwerk

Deze diamantvormige epoxytafel is gemaakt met echte bankbiljetten, die zorgvuldig zijn verwerkt om de essentie van rijkdom en financiële elegantie vast te leggen. Wat dit kunstwerk nog spectaculairder maakt zijn de facetgeslepen randen, die het licht vangen en weerkaatsen op een ongeëvenaarde manier, waardoor een schittering ontstaat die een blijvende indruk achterlaat. Maar dat is nog niet alles. Voeg daar nog een authentieke Ferrari-sleutel, echt geld en een vleugje luxe in de vorm van kaviaar aan toe. Dit unieke meesterwerk belichaamt extravagantie en vakmanschap. Een symfonie van weelde en stijl, deze tafel is niet zomaar een meubelstuk; het is een statement van luxe en exclusiviteit.

Financiële oplossingen

Laat ons weten waarbij wij jou kunnen helpen.

Huur-koop formule

Koop het kunstwerk via jouw vennootschap volgens een fiscaal interessante formule.

Aankoop

Koop dit kunstwerk op een eenvoudige manier. Ons team levert het werk aan huis.

Alle oplossingen

Ontdek alle mogelijkheden die aangeboden worden door Vision XR Gallery

Vrijblijvend meer info

Laat jouw gegevens achter en we nemen eerstdaags contact op met je.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan