Over dit kunstwerk

Ontdek de fascinerende allure van Yaniv Edery’s kunstwerk “Monkey Face”, een verleidelijke mix van hars, acryl en vernis om een opvallende 3D-impact te creëren. Het gezicht van de aap, compleet met een smeulende sigaret, krijgt een levensechte kwaliteit door het ingewikkelde gebruik van diepte en textuur. De brutale uitdrukking van de aap voegt een element van ondeugendheid en karakter toe aan het kunstwerk, waardoor het echt uniek is.

Stap in de wereld van Yaniv Edery, een autodidactische kunstenaar wiens uitzonderlijke kunstwerken je gegarandeerd zullen fascineren. Geboren in Monaco, is Yaniv’s artistieke visie een perfecte mix van technologie en kunst, wat resulteert in een onderscheidende techniek die ongeëvenaard is op het gebied van kunst.

De kunst van Yaniv, die over de hele wereld bekend is, wordt gekenmerkt door zijn onberispelijke gebruik van een reeks technieken zoals Swarovski, glans, acryl en hars. Deze technieken gaan naadloos in elkaar over om een ongeëvenaard effect te creëren, waardoor zijn kunstwerken een levensechte kwaliteit krijgen die gewoonweg adembenemend is.

Door een combinatie van kleuren en texturen te gebruiken, getuigt Yanivs kunst van zijn unieke stijl. Zijn werken zijn een lust voor het oog, waarbij elke hoek een nieuwe diepte en complexiteit onthult. De metallic en gelakte afwerking van zijn kunstwerken voegt een extra laag van betovering toe en creëert verschillende effecten die je zeker zullen betoveren.

Yaniv’s kunstwerken hebben de aandacht getrokken van verzamelaars over de hele wereld, waaronder bekende figuren als Rafael Nadal, Charles Leclerc, Prins van Monaco en Koning van Qatar. Samenwerkingen met gerenommeerde kunstenaars als Mr. Garcin, Jonas Leriche, Monika Nowak en Tchoba tonen zijn immense talent.

Yaniv’s tentoonstellingen werden in verschillende delen van de wereld gehouden, van de VS en Mexico tot Zwitserland en Dubai. Zijn kunstwerken persoonlijk ervaren is een kans die je niet mag missen. Het is een kans om getuige te zijn van de ongeëvenaarde techniek die van Yaniv een opvallende kunstenaar heeft gemaakt. Het bezitten van een stuk van zijn unieke kunstwerk is echt een once-in-a-lifetime ervaring.

Dimensies100 x 100 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Meer om van te houden

Deel dit kunstwerk

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024