Huur-koop formule voor professionelen

Ontdek hoe jij kunst kan hangen in jouw bureau ruimte met fiscaal interessante voorwaarden.

Wat is het?

Bij Vision XR Gallery bieden we onze klanten niet alleen de mogelijkheid om exclusieve kunstwerken aan te kopen, maar ook om te profiteren van onze fiscaal interessante huur-koop formule.

Deze unieke optie stelt bedrijven en venootschappen in staat om kunstwerken te huren met de mogelijkheid om deze na de huurperiode aan te kopen. Ontdek hoe deze formule werkt en welke voordelen het kan bieden aan jouw onderneming.

Jouw huur-koop in 3 stappen

Hoe werkt het precies? Ontdek hier hoe jij jouw huur-koop kan starten in 3 simpele stappen.

01.

Storting van een waarborg

Bij het kiezen van onze huur-koop formule, stort de huurder een waarborgbedrag. Deze waarborg dient als zekerheid voor het kunstwerk tijdens de huurperiode.

02.

Huurperiode

De huurder kan vervolgens een termijn kiezen uit drie opties: 12, 24 of 36 maanden. Gedurende deze periode geniet de huurder van het kunstwerk in hun bedrijfsomgeving.

03.

Kopen of Vernieuwen​

Na de huurperiode heeft de huurder twee keuzes. Ten eerste kan de huurder ervoor kiezen om het gehuurde kunstwerk aan te kopen tegen een vooraf overeengekomen prijs. Of, als de huurder toe is aan iets nieuws, kunnen ze ervoor kiezen om een ander kunstwerk uit onze collectie te huren.

Geniet van fiscale voordelen

Bij Vision XR Gallery begrijpen we dat bedrijven niet alleen op zoek zijn naar kunst van hoge kwaliteit, maar ook naar financiële voordelen die hun bedrijfsresultaten kunnen optimaliseren. Daarom bieden we onze unieke huur-koop formule met aantrekkelijke fiscale voordelen.

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van onze huur-koop formule is dat het een fiscaal aftrekbare oplossing is voor vennootschappen in België. Dit betekent dat jij als bedrijf kunt genieten van belastingvoordelen door kunstwerken te huren voor jouw bedrijfsruimte.

Raadpleeg jouw belastingadviseur voor specifieke details met betrekking tot uw situatie.

Waarom kiezen voor de Huur-Koop Formule?

Flexibiliteit

Onze huur-koop formule biedt jouw bedrijf de flexibiliteit om kunstwerken te gebruiken zonder directe aankoopverplichtingen. Je kan verschillende kunstwerken uitproberen en afwisselen na elke huurperiode.

Fiscaal aantrekkelijk

Als venootschap in België kan je genieten van de fiscale voordelen die deze formule biedt. Dit kan jouw bedrijfskosten verlagen en je financiële planning optimaliseren.

Kwalitatieve kunstwerken

Vision XR Gallery biedt exclusieve kunstwerken van getalenteerde artiesten. Je haalt niet alleen inspirerende kunst in huis, maar ondersteunt ook de kunstgemeenschap.

Plan jouw gesprek in

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw situatie zijn? Neem contact op met ons team.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan