Professionele kunstverhuur voor
jouw inspirerende bedrijfsomgeving

Met onze unieke kunstverhuurdienst voor bedrijven, kan jij genieten van een diverse collectie kunstwerken en deze regelmatig verwisselen.

Wat is het?

Bij Vision XR Gallery geloven we sterk in de kracht van kunst om werkomgevingen te transformeren en de creativiteit van uw team te stimuleren.

Met onze unieke kunstverhuurdienst voor professionelen en bedrijven kan jij genieten van een diverse collectie kunstwerken en deze regelmatig wisselen, waardoor jouw bedrijfsruimte voortdurend wordt vernieuwd met nieuwe kunstwerken.

Kunstwerken huren in 4 simpele stappen

Hoe werkt het precies? Ontdek hier hoe jij jouw bedrijf kan aankleden met kunst.

01.

Ontdek onze collectie

Ontdek onze uitgebreide en exclusieve collectie kunstwerken van getalenteerde artiesten. Van moderne meesterwerken tot hedendaagse abstractie, we hebben een gevarieerde selectie om aan jouw unieke smaak en bedrijfsstijl te voldoen.

02.

Huurperiode

Kies de gewenste huurperiode die past bij jouw behoeften en planning. Of je nu een kunstwerk voor een korte periode wilt huren om een speciale gelegenheid te markeren, of voor een langere termijn om uw bedrijfsruimte te verfraaien, we bieden flexibele opties die aan jouw eisen voldoen.

03.

Professionele Installatie

Ons toegewijde team zorgt voor een vakkundige en naadloze installatie van de geselecteerde kunstwerken in jouw bedrijfsomgeving. Wij zorgen ervoor dat de kunstwerken perfect worden gepresenteerd, zodat ze de juiste sfeer en impact creëren

04.

Flexibele Rotaties

We begrijpen dat creativiteit gedijt bij verandering. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw kunstwerken regelmatig te wisselen. Je kan ervoor kiezen om nieuwe kunstwerken te introduceren en een nieuwe uitstraling te creëren in je bedrijfsruimte.

Hier kan je op rekenen

Flexibele huurperiodes op maat van jouw behoeften

Met onze kunstverhuur voor professionelen kan je kiezen uit een scala aan huurperiodes die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsplanning. Of je nu een kunstwerk voor een kortere periode wilt huren om een speciale gelegenheid te markeren, of voor een langere termijn om uw bedrijfsruimte te verfraaien, bij Vision XR Gallery hebben we flexibele opties op maat van jouw behoeften.

Professionele installatie voor een naadloze presentatie

Ons toegewijde team zorgt voor een vakkundige en naadloze installatie van de geselecteerde kunstwerken in jouw bedrijfsomgeving. Wij zorgen ervoor dat de kunstwerken perfect worden gepresenteerd, zodat ze de juiste sfeer en impact creëren.

Waarom kunstverhuur bij Vision XR Gallery

Geen grote investeringen

Kunst huren bij Vision XR Gallery stelt jou in staat om te genieten van hoogwaardige kunstwerken zonder grote initiële investeringen. Hierdoor behoudt je financiële flexibiliteit en kan je je budget effectiever beheren.

Veranderende uitstraling

Met de mogelijkheid om kunstwerken regelmatig te roteren, kan je een veranderende en dynamische uitstraling creëren in je bedrijfsruimte. Blijf je team en klanten verrassen met nieuwe kunstwerken en thema’s.

Stimuleer creativiteit

Kunst in de werkomgeving bevordert de creativiteit en innovatie van je team. Met onze kunstverhuur kan je je bedrijfsruimte transformeren tot een inspirerende plek die de verbeelding prikkelt.

Plan jouw gesprek in

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw situatie zijn? Neem contact op met ons team.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan