Over dit kunstwerk

Ervaar de fascinerende charme van Yaniv Edery’s kunstwerk “Panda Face”, gemaakt met een buitengewone combinatie van hars, acryl en vernis om een verbluffend 3D-effect te bereiken. Het pandagezicht, met zijn betoverende gelaatstrekken en levensechte textuur, komt op een opmerkelijke manier tot leven, waardoor het bijna tastbaar lijkt.

Ontdek het fascinerende kunstenaarschap van Yaniv Edery, een autodidact uit Monaco wiens passie voor kunst en technologie ongeëvenaard is. Yaniv’s techniek is uniek en geeft zijn werken een levensechte kwaliteit die gewoonweg adembenemend is.

Door een combinatie van technieken zoals hars, glans, Swarovski en acryl te gebruiken, creëert Yaniv kleuren en texturen die volledig uniek zijn voor zijn kunst. De ingewikkelde details en indrukwekkende reliëfs worden versterkt door een metallic en gelakte afwerking die een ander effect geeft, afhankelijk van de kijkhoek.

Yaniv’s kunst heeft de aandacht getrokken van verzamelaars over de hele wereld, waaronder hooggeplaatste personen als Charles Leclerc, Prins van Monaco, Koning van Qatar en Rafael Nadal. Samenwerkingen met getalenteerde kunstenaars als Mr. Garcin, Jonas Leriche, Monika Nowak en Tchoba laten zijn immense talent zien.

Ervaar Yanivs kunst in levende lijve door een van zijn tentoonstellingen over de hele wereld te bezoeken, van de VS en Mexico tot Zwitserland en Dubai. Wees getuige van de ongeëvenaarde techniek die Yaniv onderscheidt van andere kunstenaars en bezit een kunstwerk dat werkelijk uniek is.

Dimensies100 x 100 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Meer om van te houden

Deel dit kunstwerk

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024