Over dit kunstwerk

“Sneak Peek” maakt deel uit van een kleine collectie kunstwerken van Stevie Chow die een eerbetoon is aan de Amerikaanse popartscene van de jaren 60. Het werk is geïnspireerd op iconische kunstenaars als Roy Lichtenstein en Andy Warhol. Het werk haalt inspiratie uit iconische kunstenaars als Roy Lichtenstein en Andy Warhol. Het schilderij is geschilderd met acrylverf en vervolgens zorgvuldig bewerkt en verweerd met schuurpapier en koffie, waardoor het een unieke vintage uitstraling krijgt. Dit visueel opvallende stuk vangt de essentie van de pop-artbeweging met zijn felle kleuren en speelse beelden. Zoals bij alle kunstwerken van Stevie wordt er een certificaat van echtheid meegeleverd.

De kunst van Stevie Chow nodigt ons uit om ons leven ten volle te leven. Met acrylverf, hars en gevonden voorwerpen zijn zijn grootschalige schilderijen fascinerend en dienen ze als een visuele herinnering aan het belang van het nastreven van voldoening. Als autodidactisch kunstenaar is het werk van Stevie geïnspireerd op zijn jeugd, die werd gekenmerkt door een geest van onderzoek en nieuwsgierigheid naar wat het leven echt bevredigend maakt.

Sinds hij het bedrijfsleven verliet om zijn passie na te jagen, heeft Stevies kunst de aandacht getrokken van invloedrijke ondernemers in de Verenigde Staten, wat leidde tot twee succesvolle solotentoonstellingen in New York en bijna een miljoen dollar aan veilingen voor het goede doel aan het einde van 2021. Ondanks het feit dat hij in 2022 worstelde met drugsmisbruik, is Stevie tevoorschijn gekomen met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en een nieuwe collectie werken die zijn voortdurende groei en ontwikkeling als kunstenaar laten zien.

Dimensies76 x 61 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Meer om van te houden

Deel dit kunstwerk

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024