SUPERMAN COLOR

Acryl op canvas volledig met de hand geschilderd door Benjamin Spark, zelfs de tekst is met de hand geschilderd. Dit werk is een unieke, 1 van 1 editie.

Over dit kunstwerk

Acryl op canvas volledig met de hand geschilderd door Benjamin Spark, zelfs de tekst is met de hand geschilderd. Dit werk is een unieke, 1 van 1 editie.

Benjamin Spark is een Frans-Belgische schilder, geboren in 1969, die woont en werkt in Brussel. Zijn beeldtaal is vrij geïnspireerd door populaire cultuur, pop-art en stripfiguren, naast afbeeldingen die hij ontleent aan jeugdsubculturen en de commerciële mainstream.

Na een carrière in het web en een verblijf in New York besloot hij in de jaren negentig alles op te geven om te gaan schilderen. Na jaren van geleidelijke verfijning van zijn stijl wordt Spark tegenwoordig bijna overal ter wereld vertegenwoordigd, een duizelingwekkend succes dat de kracht van zijn schilderijen weerspiegelt.

Dimensies100 x 150 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Financiële oplossingen

Laat ons weten waarbij wij jou kunnen helpen.

Huur-koop formule

Koop het kunstwerk via jouw vennootschap volgens een fiscaal interessante formule.

Aankoop

Koop dit kunstwerk op een eenvoudige manier. Ons team levert het werk aan huis.

Alle oplossingen

Ontdek alle mogelijkheden die aangeboden worden door Vision XR Gallery

Vrijblijvend meer info

Laat jouw gegevens achter en we nemen eerstdaags contact op met je.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan