WHAT YOU APPRECIATE… APPRECIATES

Zijn werk “What You Appreciate… Appreciates” benadrukt op speelse wijze de spanning tussen het vervullen van onze basisbehoeften en het nastreven van onze ambities. Het werk maakt gebruik van verschillende materialen, zoals acryl, glitter en geld, ingekapseld in hars op een berkenhouten paneel.

Over dit kunstwerk

Stevie Chow’s kunst haalt inspiratie uit woordaanwijzingen en onderzoekt hoe taal onze perceptie van de wereld vormt. Zijn werk “What You Appreciate… Appreciates” benadrukt op speelse wijze de spanning tussen het vervullen van onze basisbehoeften en het nastreven van onze ambities. Het werk maakt gebruik van verschillende materialen, zoals acryl, glitter en geld, ingekapseld in hars op een berkenhouten paneel van 122 cm x 122 cm, ingelijst in glanzend zwart en voorzien van een certificaat van echtheid. Door middel van zijn kunst daagt Stevie kijkers uit om na te denken over wat het belangrijkst is in het leven.

De kunst van Stevie Chow nodigt ons uit om ons leven ten volle te leven. Met acrylverf, hars en gevonden voorwerpen zijn zijn grootschalige schilderijen fascinerend en dienen ze als een visuele herinnering aan het belang van het nastreven van voldoening. Als autodidactisch kunstenaar is het werk van Stevie geïnspireerd op zijn jeugd, die werd gekenmerkt door een geest van onderzoek en nieuwsgierigheid naar wat het leven echt bevredigend maakt.

Sinds hij het bedrijfsleven verliet om zijn passie na te jagen, heeft Stevies kunst de aandacht getrokken van invloedrijke ondernemers in de Verenigde Staten, wat leidde tot twee succesvolle solotentoonstellingen in New York en bijna een miljoen dollar aan veilingen voor het goede doel aan het einde van 2021. Ondanks het feit dat hij in 2022 worstelde met drugsmisbruik, is Stevie tevoorschijn gekomen met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en een nieuwe collectie werken die zijn voortdurende groei en ontwikkeling als kunstenaar laten zien.

Dimensies122 x 122 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Financiële oplossingen

Laat ons weten waarbij wij jou kunnen helpen.

Huur-koop formule

Koop het kunstwerk via jouw vennootschap volgens een fiscaal interessante formule.

Aankoop

Koop dit kunstwerk op een eenvoudige manier. Ons team levert het werk aan huis.

Alle oplossingen

Ontdek alle mogelijkheden die aangeboden worden door Vision XR Gallery

Vrijblijvend meer info

Laat jouw gegevens achter en we nemen eerstdaags contact op met je.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan