YELLOW PURPLE LV SUPREME SCULPTURE

GEEL PAARS LV OPPERSTE SCULPTUUR

Over dit kunstwerk

Zwart Rood LV Supreme Sculptuur van Yaniv Edery.

Yaniv Edery is een autodidactische kunstenaar uit Monaco, geboren in 1977. Gepassioneerd door kunst en techniek ontwikkelde hij na jaren studie een techniek die uniek is in de wereld en die het werk een indrukwekkend leven en reliëf geeft.

Edery is over de hele wereld bekend vanwege zijn elegante en unieke technieken, waaronder glans, hars, Swarovski en acryl. Door deze elementen prachtig te combineren, weet hij ongeziene nieuwe kleuren te creëren met indrukwekkende reliëfs en verbluffende details, die de allure van zijn kunst naar het hoogste niveau tillen. De details in Edery’s kunst komen tot leven door de metallic en geverniste look, die verschillende effecten oproept bij elke kijkhoek van het werk.

Yaniv heeft veel verzamelaars over de hele wereld en creëerde kunstwerken voor enkele zeer prominente figuren zoals Rafael Nadal, Charles Leclerc, Prins van Monaco, Koning van Qatar…

Zijn eerste samenwerking was met Mr. Garcin, gevolgd door Jonas Leriche en Monika Nowak. Hij werkt ook samen met Tchoba, een immense Monegaskische kunstenaar.

Edery’s tentoonstellingen zijn over de hele wereld te zien: van de VS en Mexico tot Zwitserland en Dubai. Op Art Basel Miami werd hij geselecteerd om de immense James Rizzi te reproduceren en te vertegenwoordigen. Naast zijn vertegenwoordiging op verschillende kunstbeurzen (Art Basel, Scope, …) zal Yaniv ook de Openingskunstenaar zijn voor Qatar World Cup 2022.

Dimensies75 x 40 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Financiële oplossingen

Laat ons weten waarbij wij jou kunnen helpen.

Huur-koop formule

Koop het kunstwerk via jouw vennootschap volgens een fiscaal interessante formule.

Aankoop

Koop dit kunstwerk op een eenvoudige manier. Ons team levert het werk aan huis.

Alle oplossingen

Ontdek alle mogelijkheden die aangeboden worden door Vision XR Gallery

Vrijblijvend meer info

Laat jouw gegevens achter en we nemen eerstdaags contact op met je.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan