Neem contact op met ons team

Laat ons weten waarbij wij jou kunnen helpen.

Voor klanten

Wij staan steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Voor kunstenaars

Jouw kunst in onze galerij?
Stel jezelf hier voor.

Voor administratie

Vragen over de aankoop van jouw kunstwerk? Stel ze hier.

Bezoek ons

Bezoek onze galerij in De Haan.
Ma-Woe van 09u tot 18u

Zoek je iets anders?

Veelgestelde vragen

Op zoek naar antwoorden op vragen die vaak voorkomen?

Vacatures

Op zoek naar een baan bij
Vision XR Gallery?

Kunst verkopen

Jouw kunstwerken verkopen aan Vision Xr Gallery.

Advies center

Laat je begeleiden bij de aankoop van kunst.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik de galerij bezoeken?

Het adres van onze galerij: Marktplaats 9, 8420 De Haan, België

Wij zijn open van 09u00 tot 18u00 op woensdag tot vrijdag, tijdens het weekend op afspraak.

Voor meer informatie kan je de bezoek ons pagina raadplegen

Als u de galerij wilt bezoeken kan je bellen naar +32 497 383 197 of e-mailen naar [email protected] voor een afspraak.

Of je kan het formulier invullen op deze pagina

Ja, je kunt de kunstwerken direct in onze galerie kopen. We willen het je gemakkelijk maken om de kunstwerken waar je van houdt aan te schaffen, en we bieden verschillende aankoopmogelijkheden om aan jouw behoeften te voldoen.

Als je onze galerie persoonlijk bezoekt, kun je de kunstwerken rechtstreeks bij ons kopen. Onze medewerkers begeleiden je graag bij het aankoopproces en beantwoorden al je vragen. We accepteren verschillende vormen van betaling.

Als je de galerie niet persoonlijk kunt bezoeken, bieden we online aankoopmogelijkheden via onze website. Je kunt online door onze collectie bladeren, het kunstwerk selecteren dat je wilt kopen en de transactie afronden met een creditcard of bankoverschrijving. We zorgen er dan voor dat het kunstwerk naar het door jou gewenste adres wordt verzonden.

Als je in België of Nederland woont, kunnen we het kunstwerk leveren en bij jou thuis ophangen.

In beide gevallen ontvang je van ons een ontvangstbewijs of factuur voor je aankoop, samen met eventuele certificaten van echtheid of herkomst. We behandelen de kunstwerken met de grootste zorg en zorgen ervoor dat ze goed verpakt en naar tevredenheid worden verzonden.

Dus als je een kunstwerk hebt gevonden dat je aanspreekt, aarzel dan niet om het rechtstreeks in onze galerij te kopen. We zijn er om het proces zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken, en we zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Zeker weten! In onze kunstgalerie moedigen we je aan om de tijd te nemen om de kunstwerken persoonlijk te bekijken voordat je overgaat tot aankoop. We geloven dat het van dichtbij en persoonlijk bekijken van het kunstwerk de beste manier is om de schoonheid, textuur en nuances ervan te waarderen.

We nodigen je uit om naar onze galerie te komen en op je gemak de kunstwerken te bekijken. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en extra informatie te geven over de tentoongestelde werken. Als je een meer gerichte en persoonlijke ervaring wilt, bieden we ook privé-bezichtigingen op afspraak.

Als het niet mogelijk is om persoonlijk langs te komen, hebben we virtuele rondleidingen en hoogwaardige afbeeldingen van onze kunstwerken op onze website. We begrijpen dat de beslissing om een kunstwerk te kopen een belangrijke investering is en willen ervoor zorgen dat je alle benodigde informatie hebt om een weloverwogen keuze te maken.

Dus neem gerust de tijd om onze collectie te bekijken en laat ons weten als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging. We zijn hier om je te helpen!

In onze kunstgalerie accepteren we verschillende betaalmethoden om de aankoop van kunstwerken zo eenvoudig en handig mogelijk voor je te maken.

Je kunt voor je kunstwerk betalen met een creditcard, bankpas of bankoverschrijving. Welke betaalmethode je ook kiest, we werken met je samen om de transactie soepel en veilig te laten verlopen.

We besteden veel zorg aan het verwerken van betalingen en het beschermen van je persoonlijke gegevens, en we zetten ons in voor een moeiteloze winkelervaring waarbij jouw behoeften centraal staan.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan