Over ons

Vision XR Gallery is jouw vertrouwde adviseur voor unieke moderne kunstwerken, vervaardigd door gerenommeerde internationale kunstenaars.

Vision XR Gallery zet zich in voor het vernieuwen van de kunstbeleving, met een focus op het samenstellen van uitzonderlijke tentoonstellingen. Onze filosofie van “kwaliteit boven kwantiteit” leidt ons bij elke keuze, van de zorgvuldig geselecteerde artiesten tot de kunstwerken die we presenteren, om ervoor te zorgen dat elke expositie een onvergetelijke ervaring biedt.

Onze missie & visie

Vision XR Gallery streeft ernaar een prominente plek te verwerven binnen de internationale gemeenschap van pop art, moderne kunst, en street art liefhebbers. Onze kernmissie is het bieden van een podium aan zowel erkende internationale kunstenaars als opkomende talenten, waardoor hun werk de waardering kan krijgen die het verdient. Door het organiseren van onderscheidende tentoonstellingen, beogen we niet alleen kunstenaars en kunst enthousiasten met elkaar te verbinden, maar ook een wereldwijde uitbreiding te realiseren. Belangrijk in onze visie is het creëren van een hechte community rondom Vision XR Gallery, waarin kunstliefhebbers en -makers samen komen en inspiratie kunnen putten uit elkaars passie en creativiteit. Zo zetten we ons in om een sleutelrol te spelen in het bevorderen van uitzonderlijke kunstwerken die een breed en divers publiek aanspreken.

Galerijen

Onze galerijen bieden een verrijkende ervaring die je niet wilt missen. Ontdek de verhalen achter elke creatie en ervaar kunst op een manier die je blik verruimt.

Galerij De Haan

Ontdek onze galerij in De Haan.

+32 59 79 07 20

Zon – Ma: Gesloten
Di – Woe: op afspraak
Do – Zat: 10:00-18:00

Team

Achter elke succesvolle tentoonstelling en elk zorgvuldig gekozen kunstwerk bij Vision XR Gallery staat ons dynamische team. Ontmoet de drijvende krachten die ons helpen een unieke kunstervaring te bieden en een blijvende indruk te maken op de internationale kunstscene.

Jerôme van den Bergh

Gallery Director

Denisa Berisha

General Manager

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024