Artiesten

Alle artiesten vermeld op onze website worden handgekozen door ons team. We werken uitsluitend met artiesten die voldoen aan onze criteria.

Yaniv Edery

Gepassioneerd door kunst en techniek, heeft hij na jaren van studie een techniek opgezet die uniek is in de wereld en die het werk een indrukwekkend leven en reliëf geeft.

Mr. Brainwash

Mr. Brainwash, geboren als Thierry Guetta op 31 januari 1966 in Frankrijk, is een straatkunstenaar en filmmaker die bekend staat om zijn invloedrijke rol in de hedendaagse popart.

Eddy Maniez

Eddy Maniez is een Franse kunstenaar geboren op 6 januari 1969 in Grasse in de regio Alpes-Maritimes. Hij werd bekend als autodidact beeldhouwer en plastisch kunstenaar.

Stevie Chow

Chow’s kleurrijke schilderijen tonen vaak stripfiguren en bevatten opbeurende zinnen die bedoeld zijn om de kijker vreugde te brengen.

Benjamin Spark

Zijn visuele taal is vrij geïnspireerd door populaire cultuur, pop art en stripfiguren, naast afbeeldingen ontleend aan jeugdsubculturen en de commerciële mainstream.

Roy Van Der Laars

Roy gebruikte Photoshop om zijn ideeën vorm te geven en de compositie van zijn werk te bepalen. Daarna gaat hij aan de slag met het kiezen van de juiste materialen en kleuren om zijn ontwerpen tot leven te brengen.

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024