Aankoop

Particulier & zakelijk

Voor degenen die direct willen investeren in de kunstwereld, bieden we een uitgebreide collectie van werken die u kunt kopen. Elk kunstwerk is zorgvuldig geselecteerd door ons deskundige team, waardoor u verzekerd bent van een authentieke en waardevolle toevoeging aan uw collectie, of het nu voor persoonlijk genot is of als een zakelijke investering.

Huur en huur-koop

Zakelijk

Begrijpend dat de aankoop van kunst een significante investering kan zijn, bieden we ook flexibele maar vooral aantrekkelijke huuropties. Deze unieke service is ideaal voor zowel particulieren als bedrijven. Onze huuroptie biedt de mogelijkheid om kunstwerken te huren met de optie om ze na een afgesproken termijn aan te kopen. Dit programma is ideaal voor bedrijven die hun kantoor of commerciële ruimtes willen opleuken. Bijzonder aan de zakelijke huuroptie zijn de fiscale voordelen, waardoor het huren van kunst niet alleen esthetisch, maar ook financieel aantrekkelijk wordt. Bedrijven kunnen genieten van deze voordelen, waardoor kunst toegankelijker wordt en tegelijkertijd een slimme investering is.

Investeren in kunst met je vennootschap

Bij Vision XR Gallery begrijpen we dat kunst niet alleen een esthetische, maar ook financiële waarde heeft. Daarom hebben we een speciale formule voor bedrijven: Huur van kunstwerken met aankoopoptie. Deze optie is ontworpen om bedrijven flexibel te laten investeren in kunst, met voordelen die zowel de schoonheid van kunst naar je ruimte brengen als fiscale voordelen opleveren.

Gespreide investering

De kosten van je kunstinvestering worden over meerdere maanden verdeeld, variërend van 12 tot 60 maanden, waardoor de investering gemakkelijker te beheren is voor je bedrijf en optimaal gebruik wordt gemaakt van belastingverminderingen.

100% aftrekbaar als bedrijfskost

Elk huurbedrag wordt beschouwd als een bedrifjskost, wat volledig aftrekbaar is. Je kunt elke huurbetaling registreren als aftrekbare uitgaven van je belastbare winst, wat de financiële lasten van je onderneming vermindert.

Artistieke upgrade van je bedrijf

Naast de financiële voordelen biedt onze optie de unieke kans om je kantoorruimte of commerciële ruimten een artistieke upgrade te geven. Dit verbetert niet alleen de uitstraling van je omgeving maar kan ook bijdragen aan een inspirerend werksfeer?

Hoe werkt het

Onze huur-koop formule is eenvoudig en transparant, met een configurator die je direct laat zien hoe de financiering van kunstwerken via huur met aankoopoptie in zijn werk gaat. 

01.

Voer basisgegevens in

Vul enkele essentiële gegevens in. Denk hierbij aan de duur van de huurperiode  en de geschatte waarde van de kunstwerken.

02.

Ontvang direct inzicht

Na het invoeren van je gegevens, sturen we je onmiddellijk een overzicht via e-mail. Dit overzicht biedt een duidelijk beeld van de financieringsmogelijkheden en de fiscale voordelen die beschikbaar zijn voor je bedrijf. 

03.

Persoonlijk advies

Indien gewenst, bieden we de mogelijkheid om verder persoonlijk advies te ontvangen. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap en eventuele vragen te beantwoorden.

04.

Probeer het nu

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je snel en gemakkelijk de voordelen en mogelijkheden van onze huur-koop formule ontdekken, afgestemd op de specifieke behoeften en financiële situatie van je onderneming.

Voorbeeld simulatie*

Hieronder kan je voorbeeld terugvinden van de huur-koop formule

Looptijd 12 maanden

Looptijd 24 maanden

Looptijd 36 maanden

Bedrag: €20.000

Maandelijkse huur: €1.133 excl. btw

Maandelijkse huur: €592 excl. btw

Maandelijkse huur: €411 excl. btw

Bedrag: €20.000

Stap 1

Betalen van waarborg**

€7.000,00

zonder btw

Stap 2

Af te lossen bedrag

Maandelijkse administratieve kost

€13.000,00

excl. btw

€50,00

excl. btw

Stap 2

Af te lossen bedrag

€13.000,00

excl. btw

Maandelijkse administratieve kost

€50,00

excl. btw

Stap 3

Aankoopoptie

+ terugbetaling waarborg**

€7.000,00

excl. btw

**Bij de afloop van het huur-contract wordt de waarborg teruggestort. De waarborg wordt niet belast met btw.

*Deze simulatie dient enkel als voorbeeld en kan verschillen met de realiteit.

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024