Over dit kunstwerk

Het kunstwerk met de titel “DESIRE TO BE SEEN” toont een gewaagde afbeelding van Wonder Woman in haar privéleven. Stevie Chow, de kunstenaar achter het kunstwerk, laat zien dat veel mensen worstelen met de druk van het zoeken naar bevestiging en eigenwaarde door hun publieke imago in de huidige, op sociale media gerichte maatschappij. Het doek is gemaakt met een combinatie van acrylverf en spuitverf en vervolgens verouderd met schuurpapier en koffie voor een vintage esthetiek die doet denken aan de Amerikaanse popartscene van de jaren 1960. Bij het kunstwerk wordt ook een certificaat van echtheid geleverd.

De kunst van Stevie Chow nodigt ons uit om ons leven ten volle te leven. Met acrylverf, hars en gevonden voorwerpen zijn zijn grootschalige schilderijen fascinerend en dienen ze als een visuele herinnering aan het belang van het nastreven van voldoening. Als autodidactisch kunstenaar is het werk van Stevie geïnspireerd op zijn jeugd, die werd gekenmerkt door een geest van onderzoek en nieuwsgierigheid naar wat het leven echt bevredigend maakt.

Sinds hij het bedrijfsleven verliet om zijn passie na te jagen, heeft Stevies kunst de aandacht getrokken van invloedrijke ondernemers in de Verenigde Staten, wat leidde tot twee succesvolle solotentoonstellingen in New York en bijna een miljoen dollar aan veilingen voor het goede doel aan het einde van 2021. Ondanks het feit dat hij in 2022 worstelde met drugsmisbruik, is Stevie tevoorschijn gekomen met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en een nieuwe collectie werken die zijn voortdurende groei en ontwikkeling als kunstenaar laten zien.

Dimensies122 x 92 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Meer om van te houden

Delen

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024