Over dit kunstwerk

De visuele stijl van Stevie Chow wordt consequent gekenmerkt door het gebruik van tekstaanwijzingen, die in zijn hele oeuvre van vroegere en huidige werken terug te vinden zijn. Met de bedoeling om een dialoog op gang te brengen over eenvoudige maar waardevolle levenslessen, is “HERE FOR THE MEMORIES…” een uitstekend voorbeeld van Stevie’s artistieke benadering. Dit schilderij maakt deel uit van zijn collectie werken met een Mickey-thema, die oorspronkelijk het middelpunt vormde van zijn laatste solotentoonstelling getiteld “Exploration Of Mickey,” die in 2021 in Manhattan, NY werd gehouden. Een certificaat van echtheid is inbegrepen.

De kunst van Stevie Chow moedigt ons aan om prioriteit te geven aan een zinvol leven. Door zijn gebruik van acrylverf, hars en gevonden voorwerpen maakt Stevie adembenemende schilderijen die dienen als herinnering aan het belang van het zoeken naar vervulling. Als autodidactisch kunstenaar is Stevies werk geworteld in zijn jeugd waarin hij de wereld verkende, wat hem een diepe nieuwsgierigheid bijbracht over wat het betekent om een leven te leiden dat er echt toe doet.

Sinds hij het bedrijfsleven verliet om zijn passie na te jagen, heeft Stevie’s kunst de aandacht getrokken van invloedrijke ondernemers in de Verenigde Staten, wat resulteerde in twee succesvolle solotentoonstellingen in New York en bijna een miljoen dollar aan veilingen voor het goede doel aan het einde van 2021. Ondanks een onderbreking in 2022 om problemen met drugsmisbruik aan te pakken, is Stevie teruggekeerd met een frisse blik en een nieuwe collectie werken die zijn voortdurende groei en ontwikkeling als kunstenaar laten zien.

Dimensies122 × 183 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Meer om van te houden

Delen

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024