Over dit kunstwerk

De nieuwste collectie werken van Stevie Chow is geïnspireerd op het onderzoek naar de rol die taal speelt in het vormen van onze percepties en ervaringen van de wereld. Zoals de kunstenaar het uitdrukt, pleit “Keep it simple” voor een goed leven dat gericht is op onze eigen prioriteiten en niet op die van de lawaaierige wereld. Dit gewaagde maar eenvoudige werk dient als een positieve herinnering om onderscheidingsvermogen te cultiveren door ons te richten op wat we kunnen controleren en niet te blijven hangen in de dingen die we niet kunnen controleren. De handgeschilderde acrylletters en achtergrond zijn met glitter en hars afgewerkt op een berkenhouten paneel van 122 cm x 122 cm en het werk wordt geleverd inclusief een glanzend zwarte lijst en een certificaat van echtheid.

De kunst van Stevie Chow nodigt ons uit om ons leven ten volle te leven. Met acrylverf, hars en gevonden voorwerpen zijn zijn grootschalige schilderijen fascinerend en dienen ze als een visuele herinnering aan het belang van het nastreven van voldoening. Als autodidactisch kunstenaar is het werk van Stevie geïnspireerd op zijn jeugd, die werd gekenmerkt door een geest van onderzoek en nieuwsgierigheid naar wat het leven echt bevredigend maakt.

Sinds hij het bedrijfsleven verliet om zijn passie na te jagen, heeft Stevies kunst de aandacht getrokken van invloedrijke ondernemers in de Verenigde Staten, wat leidde tot twee succesvolle solotentoonstellingen in New York en bijna een miljoen dollar aan veilingen voor het goede doel aan het einde van 2021. Ondanks het feit dat hij in 2022 worstelde met drugsmisbruik, is Stevie tevoorschijn gekomen met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en een nieuwe collectie werken die zijn voortdurende groei en ontwikkeling als kunstenaar laten zien.

Dimensies124.5 x 124.5 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Meer om van te houden

Delen

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024