SPEAK WHAT YOU SEEK

De nieuwste collectie kunstwerken van Stevie Chow is geïnspireerd op de invloed van taal op onze perceptie van de wereld. Zijn kunstwerk “Speak What You Seek Until You See What You Said” is zowel speels als gedurfd en heeft als doel een positieve conversatie op gang te brengen over toewijding, visie en zelfempowerment.

Over dit kunstwerk

De nieuwste collectie kunstwerken van Stevie Chow is geïnspireerd op de invloed van taal op onze perceptie van de wereld. Zijn kunstwerk “Speak What You Seek Until You See What You Said” is zowel speels als gedurfd en heeft als doel een positieve conversatie op gang te brengen over toewijding, visie en zelfempowerment. Met acryl, uit vinyl gesneden letters en geld creëert Chow een sprankelende glitter en harsafwerking op een berkenhouten paneel van 124.5 cm x 104.5 cm. Het kunstwerk wordt geleverd met een strak zwart frame en een certificaat van echtheid.

De kunst van Stevie Chow nodigt ons uit om ons leven ten volle te leven. Met acrylverf, hars en gevonden voorwerpen zijn zijn grootschalige schilderijen fascinerend en dienen ze als een visuele herinnering aan het belang van het nastreven van voldoening. Als autodidactisch kunstenaar is het werk van Stevie geïnspireerd op zijn jeugd, die werd gekenmerkt door een geest van onderzoek en nieuwsgierigheid naar wat het leven echt bevredigend maakt.

Sinds hij het bedrijfsleven verliet om zijn passie na te jagen, heeft Stevies kunst de aandacht getrokken van invloedrijke ondernemers in de Verenigde Staten, wat leidde tot twee succesvolle solotentoonstellingen in New York en bijna een miljoen dollar aan veilingen voor het goede doel aan het einde van 2021. Ondanks het feit dat hij in 2022 worstelde met drugsmisbruik, is Stevie tevoorschijn gekomen met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en een nieuwe collectie werken die zijn voortdurende groei en ontwikkeling als kunstenaar laten zien.

Dimensies124.5 x 104.5 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Financiële oplossingen

Laat ons weten waarbij wij jou kunnen helpen.

Huur-koop formule

Koop het kunstwerk via jouw vennootschap volgens een fiscaal interessante formule.

Aankoop

Koop dit kunstwerk op een eenvoudige manier. Ons team levert het werk aan huis.

Alle oplossingen

Ontdek alle mogelijkheden die aangeboden worden door Vision XR Gallery

Vrijblijvend meer info

Laat jouw gegevens achter en we nemen eerstdaags contact op met je.

Blijf als eerste op de hoogte,
meld je aan

Ontvang de laatste nieuwe updates over onze galerij, nieuwe collecties of evenementen die georganiseerd worden door Vision XR Gallery.

Vraag jouw tickets aan