Over dit kunstwerk

THE HOUR HAD STRUCK!” maakt deel uit van de Mickey-serie van Stevie Chow en is geïnspireerd op zijn solotentoonstelling “Exploration Of Mickey” die in 2021 in Manhattan werd gehouden. Dit speelse werk bestaat uit een vintage Mickey-boekpagina die is bewerkt met bladgoud, acryl, hars en glitter, in de geest van de Amerikaanse popartscene uit de jaren 60. Met een certificaat van echtheid erbij is dit werk een prachtige toevoeging aan elke collectie.

De kunst van Stevie Chow nodigt ons uit om ons leven ten volle te leven. Met acrylverf, hars en gevonden voorwerpen zijn zijn grootschalige schilderijen fascinerend en dienen ze als een visuele herinnering aan het belang van het nastreven van voldoening. Als autodidactisch kunstenaar is het werk van Stevie geïnspireerd op zijn jeugd, die werd gekenmerkt door een geest van onderzoek en nieuwsgierigheid naar wat het leven echt bevredigend maakt.

Sinds hij het bedrijfsleven verliet om zijn passie na te jagen, heeft Stevies kunst de aandacht getrokken van invloedrijke ondernemers in de Verenigde Staten, wat leidde tot twee succesvolle solotentoonstellingen in New York en bijna een miljoen dollar aan veilingen voor het goede doel aan het einde van 2021. Ondanks het feit dat hij in 2022 worstelde met drugsmisbruik, is Stevie tevoorschijn gekomen met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en een nieuwe collectie werken die zijn voortdurende groei en ontwikkeling als kunstenaar laten zien.

Dimensies59 x 69 cm
COAJa
KaderInbegrepen

Meer om van te houden

Delen

Exit Through The Gallery

Mr. Brainwash

Vrijdag 1 tot en met 3 Maart, 2024